![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym się dowiedzieć jak zrobić Logowanie z rejestracją.
Logowanie miałoby przebiegać tak aby zarejestrowanemu użytkownikowi po zalogowaniu pojawiły się na tej samej stronie niektóre linki, chodzi mi o to aby user nie odczuł przechodzenia na jakieś inne strony, chciałbym aby logowanie od strony użytkownika działo się na jednej stronie . Chyba wytłumaczyłem o co mi chodzi ![]() 1. Użytkownik się rejestruje ( klika link rejestracja , pojawia u się formularz rejestracyjny ) 2. Użytkownik loguje się (pojawiają mu się linki i jakieś inne rzeczy ![]() a. pojawia się komunikat ("Witaj user jesteś zalogowany ![]() 3. po wylogowaniu pojawia się komunikat zostałeś wylogowany ( wszystko na tej stronie , bez przechodzenia na inne ). Nie mam pojęcia jak i co po kolei ma się dziac i jak coś takiego zrobić proszę o pomoc, jakieś podpowiedzi , jakieś gotowce żebym zacził o co chodzi i jak sie coś takiego pisze ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> AJAX, jQuery Ajax, jQuery form validation [szukaj walidacji po stronie serwera], ajax/jquery login form
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:52 |