![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam swoją stronę i mam gotowy kod na logowanie tylko chciałbym dodać akceptację regulaminu i dodanie do niej regulaminu jak to zrobić i jeżeli się nie zaakceptuje regulaminu żeby odrzucało na strone główną . Prosze o pomoc.
Oto kod : <div align='center'> <form name='loginform' method='post' action='register.php'> Nazwa Użytkownika<br> <input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px'><br> Hasło<br> <input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px'><br> <input type='checkbox' name='remember_me' value='y' title='Zapamiętaj mnie' style='vertical-align:middle;'> <input type='submit' name='login' value='Loguj' class='button'><br> </form><br> Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?<br> <a href='<a href='viewpage.php?page_id=7'>Regulamin.</a>' Zapomniane hasło?<br> Wyślemy nowe, kliknij <a href='lostpassword.php' class='side'>TUTAJ</a>. </div> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
1. Proszę dodać BBCode
2. W czym konkretnie masz problem? Dodaj checkboxa do formularza z opisem typu "zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję". Po stronie PHP dodaj warunek sprawdzający czy checkbox został zaznaczony (zapewne gdzieś do pliku register.php), w przypadku gdy nie: przekieruj np. za pomocą header na główną. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to że jestem zielony i nie dokońca wiem o co dokładnie chodzi. Więc prosił bym o dopisanie kodu czy tam poprawienie tego co umieściłem.Z góry dziękuje.
Ten post edytował szimka 20.10.2011, 18:30:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:02 |