![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jestem nowy w temacie tworzenie stron www lecz z pomocą kodów innych użytkowników udało mi się taką stworzyć. Jest to faucet - kran z ang. wydający darmowe pieniążki w krytpowalucie. Potrzebuję skryptu aby wymusić kliknięcie w reklamę zanim odbierze się nagrodę.
Guzik nazywa się Submit i chcę aby reklama: <script data-cfasync="false" type="text/javascript" src="//ppcadmedia.com/display/ads.php?5407&1898&125&125&4"></script> musiała zostać kliknięta zanim użytkownik przejdzie dalej (kliknie guzik Submit). Fundusze z reklam przeznaczam na wypłatę pieniędzy dla użytkownika. Jeżeli ktoś pomoże mi z tym kodem, spróbuję się odwdzięczyć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://api.jquery.com/on/
Choć nie mam pewności czy będzie idealnie działać dla elementów generowanych przez JS, na pewno nie da się jeżeli obrazek jest w iframe. W każdym razie Adserver powinien udostępniać jakieś api/funkcjonalność do tego typu akcji, o ile zezwala na takie akcje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 12:20 |