![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam oto taki problem. Staram się przesłać dane metodą get. Na stronie jest umieszczony select z akcją onchange. Po zmianie powinna się ładować do iframe strona z odpowiednimi parametrami w tym przypadku chodzi o przekazanie zmiennej date o zawartości z pola dateinput. Niestety nie wiem jak podstawić do zmiennej date aktualną zawartość pola dateinput( czyli aktualną datę). Chodzi mi o kod js. To co jest obecnie w kodzie przesyła mi tylko ciąg wpisanych znaków a nie datę. Czyli zamiast daty w formacie YYYY-MM-DD przesyła :document.getElementById('data1').value;.Kod wygląda tak:
Ten post edytował KRISPI 14.03.2012, 14:44:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No ja jeszcze nie widziałem ,żeby ktoś tak ładował js dla parametrów. Powiedz mi skąd twój dokument html ma wiedzieć w jaki sposób to renderować przecież nie wie jaki to język programowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja jeszcze nie widziałem ,żeby ktoś tak ładował js dla parametrów. Powiedz mi skąd twój dokument html ma wiedzieć w jaki sposób to renderować przecież nie wie jaki to język programowania. Jakaś wskazówka? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak już to:
Ale nadal nie widziałem aby ktoś zagnieżdżał funkcje w tagu i do tego js. Ten post edytował Niktoś 14.03.2012, 14:31:07 |
|
|
![]()
|
|
Jak już to: Ale nadal nie widziałem aby ktoś zagnieżdżał funkcje w tagu i do tego js. Naprawdę próbuje i nic.Czy istnieje jakaś możliwość jednoczesnego wyświetlenia strony w iframe po zdażeniu onchange i przekazania parametru z pola zawierającego aktualną datę? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.08.2025 - 10:21 |