![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam problem ponieważ potrzebuje efektu slideshow dokładnie
TUTUJ Ken Burns variant (ostatni przykład) i kiedy robię tak jak jest napisane nic się nie dzieje działa tylko pierwszy przykład zwykły slideshow robię to tak Kod $(function() { $('#placeholder').crossSlide({ fade: 1, variant: true, easing: 'easeInOutQuad' }, [ { src: 'picture1.jpg' }, //ścieżki mam swoje oczywiście { src: 'picture2.jpg' }, { src: 'picture3.jpg' }, { src: 'picture4.jpg' } ]) }); no i div mam linki do jquery i dwóch tych bibl. może ktoś mi pomóc i pokazać co zrobiłem źle Bardzo proszę o pomoc Ten post edytował kielich 21.08.2010, 16:40:49 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
udało ci się to zrobić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"How to use it" na stronie którą podałeś masz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czytałem
mam taki kod
nikt nie wie jak to odpalić? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:52 |