![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam dziwny problem. mam taki prosty element
Na komputerze działa prawidłowo a na telefonie/tablecie z dużym opóźnieniem działa zmiana wyglądu. Brak płynności. Jaki moze być tego powód? jak temu zaradzić? ---------------------------------- I podobny problem. Mam taką stronę http://page4u.waw.pl/new_recam/ Na komputerze wszystko ok a na teleofnie/tablecie np przy kliknięciu przycisku od menu, lista rozwija się po czasie (opóźnienie). Nie wiem o co chodzi... Proszę o pomoc. Ten post edytował kamilo818 2.08.2015, 17:49:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może duże pliki masz i czas ładowania zbyt duży? Testuj, mierz
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sensie biblioteki za duże ? Czy pliki typu zdjęcia ?
I jak mierzyć/tesotwać to? Szczerz nie wiem jak się za to zabrać. edit: Okazało się że przez 1 obrazek tak się dzieje. Unąłem go i jest ok. Dziwne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:34 |