![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem otóż chciałbym podzielić komórkę w tabeli na 3 części lecz nie wiem za bardzo jak to zrobić a w internecie nie mogę znaleźć żadnego znacznika, który czegoś takiego dokonuje. Wiem, że można wstawić 3 komórki obok siebie lecz moja komórka jest już poziomo łączona i dlatego aby górne się nie rozjeżdżały zależy mi na tym aby podzielić tą komórkę na kilka części.
Jeżeli jest takie polecenie to prosiłbym o pomoc. Z góry dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za bardzo nie wiem o co ci chodzi, ale podejrzewam, że o "COLSPAN". Co prawda nie dzieli on komórki, a łączy.
Powyższy kod html wyświetli taką tabelke: ![]() Jak to nie to, to trochę bardziej wytłumacz. Ten post edytował kvachu 20.11.2009, 19:53:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już pisałem komórkę mam już połączoną. Chodzi mi o coś takiego:
![]() Nie wiem jak wykonać te kolumny gdzie jest b i c dlatego zależy mi aby jakoś te komórki podzielić. Ten post edytował Quantino 20.11.2009, 20:10:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Tabela w tabeli.
2. Wstawienie trzech divów do komórki tabeli. Innego wyjścia nie widzę -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak myślałem ale miałem nadzieję, że jak się uczyłem HTML'a to czegoś nie doczytałem i taki znacznik jest. Temat można zamknąć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.05.2025 - 07:40 |