![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam formularz a w nim dwa submity... i to wygląda mniej więcej tak: I wszystko działa poprawnie w Mozilli, Safari, Operze a pod IE7 nie działa... Jak ten problem można rozwiązać?? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastąp submity buttonami i wtedy po action = ... daj form.submit. A po drugie sprawdź czy nie wywala błędu związane z js w IE jeśli jest cokolwiek nie tak to nie zadział.
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jest błąd: "Obiekt nie obsługuje tej własności lub metody"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden submit i jeden button?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ale mi to musi odsyłać do nowej podstrony....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale mi to musi odsyłać do nowej podstrony....
Ten post edytował MajareQ 14.10.2008, 12:12:10 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Rozwiązanie zaproponowane przez MajareQ mi nie odpowiada ponieważ w tym formularzu mam upload pliku...
Następnie przeglądnąłem strony zaproponowane przez webasek i sprawdzałem czy pokazane tam skrypty działają... lecz niestety nie działają |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O_O
z ciekawości skopiowałem Twój kod wrzuciłem pod IE 6 - działa, pod IE 7 -> też działa więc nie wiem w czym problem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Potwierdzam - przed chwilą sprawdziłem pod IE 7. Działa bez zarzutu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:10 |