![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 3.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje że mi ktoś pomoże z tym jak mi się wydaje prostym (dla tego co się zna) problemem.
Problem polega na tym że mam takie menu w html (+css): Do tego w css:
No i wszystko jest dobrze.. dopóki nie zaczniemy oglądać strony pod Internet Explorer-em (swoją drogą nienawidzę tej przeglądarki, ale co ja tam wiem). Pod Firefox-em i Operą wygląda tak jak sobie wyobraziłem czyli: ![]() Pod IE natomiast: ![]() I tu moje pytanie: Jak usunąć te odstępy w IE...? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://developer.yahoo.com/yui/reset/
Wklej sobie kod resetujący na górze pliku CSS i powinieneś nie mieć problemów. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 3.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic się nie dzieje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem od początku, według kursu i działa. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:21 |