![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Moje linki w menu są przesunięte trochę w prawo: ![]() Co źle zrobiłem? Menu:
I jeszcze CSS nadrzędnych elementów:
-------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 1. obrazek się nie wyświetla.
po 2. pokaż jak to wygląda online. -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[Usunałęm link aby nie zostać zbanowanym]
ale tylko na str. głównej się wyświetla menu bo tylko tam jest wstawione ![]() No i jeszcze na 'Szukanie Prezentu'. Ten post edytował Webmasterr 19.10.2010, 20:45:14 -------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem skąd
bierze ten padding, ale dodaj do CSS
i będzie wyświetlało się na środku -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:36 |