![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatam.
Tak więc ostatnio postanowiłem sobie napisać skrypt a'la kwejk czy coś w tym stylu dla zabawy i napotkał mnie jeden problem, a mianowicie rozmiary zdjęć. Próbowałem zmienić rozmiary obrazków poprzez "height", ale gdy dodawałem nowe obrazki (na razie przez kod) wszystko mi się rozwalało. Tabela zmieniała swój dotychczasowy rozmiar, itp. Może ktoś podrzucić rozwiązanie problemiku lub jakieś wskazówki do tego .? ![]() Za pomoc serdecznie dziękuję ;p |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może coś takiego:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatam. Tak więc ostatnio postanowiłem sobie napisać skrypt a'la kwejk czy coś w tym stylu dla zabawy i napotkał mnie jeden problem, a mianowicie rozmiary zdjęć. Próbowałem zmienić rozmiary obrazków poprzez "height", ale gdy dodawałem nowe obrazki (na razie przez kod) wszystko mi się rozwalało. Tabela zmieniała swój dotychczasowy rozmiar, itp. Może ktoś podrzucić rozwiązanie problemiku lub jakieś wskazówki do tego .? ![]() Za pomoc serdecznie dziękuję ;p Bez fragmentu kodu ciężko zrozumieć co masz na myśli poprzez rozwalanie się. Jakiś przykład? -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiązany. Jako, że rzadko bawię się w html i css pomyliłem "width" z "height"
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:29 |