![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przyznam ,że kupe lat pracuje z html i css ale za cholerę nie mogę wyrównać tej ramki fb w stosunku do diva z logowaniem aby to było ładnie na równi: ![]() Oto kod HTML:
CSS:
Próbowałem wszelkie sposoby... Możecie pomóc :-) Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce mi się zbytnio wgłębiać (mogles napisac jaki div z jakim sie nie dopasowuje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa jest taka ,że w div top_2 cała sytuacja się rozgrywa. Reszte dokleiłem zeby był podgląd większego fragmentu.
// A co zamiast paddingów ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal puddingi dołóż jeszcze jednego diva i użyj zwykłych marginesów
|
|
|
![]()
|
|
Temat do zamknięcia.
Poprostu wrzuciełem w top_2 dwa divy w jednego wrzuciłem "lajka" facebookowego a w drugiego diva te linki do logowania :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:29 |