![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Już kiedyś chciałem zrobić szablon pod CMS Joomla, ale nie za bardzo mi to wyszło. Teraz znów zacząłem i po zrobieniu szablonu przerobiłem go na szablon joomla. Ogólnie jestem zadowolony, ale wszystko wygląda byle jak, bo nie ma ramek: ![]() np. logowanie, shoutbx... Robię to na dysku, a te informacje w blokach umieściłem żeby pokazać jak są rozmieszczone. Chciałbym żeby była ramka i nagłówek taki jak tu: ![]() Proszę o odesłanie do źródła które jest napisane takim językiem, że będzie mógł to zrozumieć początkujący, albo dać wskazówki jak to wykonać. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli chcesz zrobic taki wyglad to musisz sie pobawic z tlem graficznym.
np. zeby zrobic partnerzy: oczywiscie te style dobrze wrzucic do pliku zewnetrznego CSS obrazki te do naglowka i tresci robisz tak: - naglowek - rysujesz tak jak ma wygladac - tresc - rysujesz na wysokosc 1px -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić żeby automatycznie przy dodawaniu nowego modułu do bloku miał ramkę i nagłówek? To chyba trzeba jakoś odpowiednio w plik css wpisać?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:17 |