![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto kod. Chcę podświetlić obrazek header.jpg jednak nie wiem jak. Jest on jakby linkiem do wysuwanego menu.
i Ajax
Tego kodu ajaxa nie wiedzialem jak zmodyfikowac aby mi pasowal pod ten moj obrazek. Prosze o pomoc -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czytaj! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtedy podkreśli tylko div za obrazkiem ale obrazka juz nie
![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może źle zrozumiałem
Cytat Chcę podświetlić obrazek Co przez to rozumiesz? |
|
|
![]()
|
|
Ok no nic juz zrobilem trosia inaczej i tez jest dobrze. Dzieki i przepraszam za klopot.
Ok żeby nie tworzyć nowego tematu niepotrzebnie: Mam takie coś:
Powinny sie podswietlac oba buttony, jednak podswietla sie tylko gorny. O co moze chodzic? Ten post edytował MateuszScirka 3.02.2009, 21:07:54 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi się, że w jQuery ;> addClass byłby prostszy... ale moge się mylić...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale to jest Ajax ;] Moze ktos wie czemu sie 2 nie podswietla
![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to jest Ajax ;] ... hmmm czy ja wiem? kurcze... to takie dość złożone... no niby jest to asynchroniczny javascript i xml ;] chociaż, ja bym jednak obstawiał przy tym, że głównym celem działania AJAX`u było "behind the scenes"... ale raczej zwiazane z przetwarzaniem danych... no ale może...?;] Tzn. no może faktycznie racja, że jest;] z tym, że akurat jQuery to raczej Framework ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja tam w tym nowy jestem ;] Mialem ochote troche sie graficznymi efektami pobawic. Musze zrobic strone na Infe wiec czemu nie dzieki Ajaxowi ;]
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
nie no, racja, racja... ale jQuery jest proste
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dziala sposob matixrr'a. Dziekuje.
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:18 |