![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
float left i marginesy ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla obu kontenerów daj styl display: inline
Ten post edytował czachor 22.08.2010, 19:40:37 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod mam taki dla PHP:
CSS:
A Screen wygląda tak: screen2.jpg ![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla menu daj float: left, width: 160px;, display: inline;, a dla loga daj: float: left; width: xxpx;, display: inline i powinno śmigać. A jak statystyki będą źle się wyświetlały, to daj clear: both;
Ten post edytował Ramzaa 23.08.2010, 06:13:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem Cię, po co ukrywasz adres strony, a później dajesz na tej że samej stronie screen'a.
Powód edycji: [piotrooo89]: proszę nie robić off topic'u :)
-------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
A ktoś powie mi jak zrobić menu na obrazkach w CSS takie aby każde miało inny obrazek np. Bank1.png i Bank2.png to obrazki do banku. bo te co ja mam to są w html
![]() A z nudów wymazuje sobie linki. Wiem że jak chciał bym ukryć link to musiał bym wgrać na serwer inny zdjęcia. NP imageshere Ten post edytował Jonek_1993 23.08.2010, 16:18:27 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie to powinno wyglądać tak:
i css:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ale aby po najechaniu zmienił się na bank2.png to co trzeba zrobić
![]() Ramzaa Jak dam dla loga Kod float: left; to logo ucieka mi w lewo ![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dodajesz akcje onmouseover (zdarzenie wywoływane po najechaniu myszą na element). Wygląda to mniej więcej tak:
Pewnie też się przyda: onmouseout - zdarzenie wywoływane, gdy kursor nie znajduje się już nad elementem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
i tak nie działa ;( Próbuje wszystkiego
![]() ![]() ![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:37 |