![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam teraz tak. Wypełnia ktoś formularz klika przycisk wyślij, pojawia mu się następna strona która sprawdza czy formularz jest prawidłowo wypełniony i użytkownik musi nacisnąć przycisk wróć do formularza czyli do poprzedniej strony:
A chcę żeby było tak. Wypełnia ktoś formularz klika przycisk wyślij, pojawia mu się następna strona która sprawdza czy formularz jest prawidłowo wypełniony wyswietla komunikat o błedach lub poprawnym dodaniu danych do bazy i po 3 sekundach automatycznie wraca do formularza czyli do poprzedniej strony. Jak to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Javascriptem
Kod setTimeout('window.history.back()', 3000); Ale nie polecam. Jeżeli przechodzisz do następnej strony to tam powinien się pokazać formularz z wcześniej wypełnionymi danymi i pokazane, które pola są źle wypełnione. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki o to mi chodziło, pozdrawiam serdeczne
![]() Ten post edytował wcbarbi 6.10.2009, 11:02:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.06.2025 - 19:41 |