![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej, strone, na którą użytkownik zostaje przekierowany by wykonała się jakaś akcja (logowanie) i zrobiłem też, że od razu po zalogowaniu wraca go do strony, którą przeglądał za pomocą
ale problem leży w tym, że strona sie nie odświeża i wszystko jest takie jak przed zalogowaniem i żeby wszystko sie naprawiło trzeba odświeżyć strone... Ma ktoś pomysł jak to naprawić? albo np. zdobyć adress url poprzedniej strony i otworzyć ją na nowo by nie ładowało starego kodu z historii? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można skorzystać z nagłówka Referer, ale nie jest to rozwiązanie pewne
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
document.referrer to nie funkcja, a po prostu zmienna z adresem. Żeby coś z nią zrobić należy to przypisać do location.href
Kod location.href = document.referrer; Inna inszość, że skoro masz echo, to zakładam, że masz PHP. A jak masz PHP, to czemu nie wykorzystasz funkcji header + $_SERVER['HTTP_REFERER'] do zrobienia przekierowania? -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:48 |