![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z ustawieniem takiego samego wyglądu dla klawisza submit i linku. Nie mogę ustawić linku tak by wyglądał identycznie jak submit. Tak to mniej więcej wygląda : Czy komuś z Państwa udało się coś takiego ? to przykład CSS w którym walczę z tym problemem
Będę bardzo zobowiązany za pomoc lub wskazówki. Może mogę zastosować kolejny przycisk , ale jak w nim przekazać parametry takie jak w linku? Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj użyć <button>treść przycisku</button>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj użyć <button>treść przycisku</button> Zrobiłem tak ale tylko w FF działa opera i IE nie kumają tego ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może spróbuj tak :
poczytaj tez TU Ten post edytował Zac 6.10.2008, 09:37:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W woli ścisłości - id elementu nie może się zaczynać cyfrą. Czyli nie może też nią być.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz też dać dwa submity (lub więcej, wg. uznania) i:
- dodać link w JS - sprawdzać, że kliknięto buton link, if buton==link to header(lokacja) - sposób trudniejszy, ale nie wymaga JS |
|
|
![]()
|
|
Możesz też dać dwa submity (lub więcej, wg. uznania) i: - dodać link w JS - sprawdzać, że kliknięto buton link, if buton==link to header(lokacja) - sposób trudniejszy, ale nie wymaga JS Ale JS nie znam ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:11 |