![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam problem.
Zrobiłem sobie layout, pociąłem w tabelę, ustawiłem w stylu tło tabeli, ustawiłem tło po najechaniu...Jak teraz zrobić, aby ta komórka tabeli (td) linkowała? bo tak na chama <a href=... to nie pójdzie raczej. Pozdrawiam. -------------------- TURNIEJE FIFA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tabeli to teraz wszystko się w <div> robi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obojętne.
Powiedz mi w takim razie jak to zrobić na divie. Choć to jest tylko top layouta, spróbuje to sobie jakoś przełożyć. -------------------- TURNIEJE FIFA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo prosto
definicje syli oczywiście można w osobnym pliku style.css -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 15 Dołączył: 2.04.2009 Skąd: koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli rozmiary komórek z linkami masz na stałe to możesz dać:
<td><a href...>Anachor</a></td> i w stylu a: display:block; wymiary takie jak komórka. Poczytaj sobie o listach(ul,li) i divach bo tablek się już nie stosuje. pozdrawiam -------------------- kantek.com.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 07:52 |