![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym aby po kliknięci w text wykonały się dwie akcje.
Więc mam na stronie Pierwsza część zmienia treść, a następnie dodaje to adresu#gry by przejechać niżej. Wszystko pięknie i ładnie ale tylko na kompie. Na serwerze pojawia się błąd. Będąc na stronie www.strona.net.pl/gry.html i gdy kliknę w text to zamiast www.strona.net.pl/gry.html#gry otwiera się www.strona.net.pl/#gry Jak to naprawić? próbowałem nawet ale nie ma różnicy Nie chcę żeby strona na nowo się przeładowała tylko ma się zachować tak samo jakbym ręcznie do adresu dopisał #gry i wcisnął enter Jak powinien wyglądać kod? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
location.hash
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Abstrahując od tego, że sam pomysł na takie wykonanie tego zadania nie nazwałbym optymalnym, to:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Damonsson naprawdę wielkie dzięki.
vokielZgadzam się jednak, to działa a strona ma na tyle mało odwiedzin że na razie to tak zostanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 23:34 |