![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. Mam link, który otwiera skrypt php w nowej karcie. Wszystko fajnie, lecz potrzebuje by strona, z której ten skrypt się wykonał, odświeżyła się po kliknięciu w link. Czyli klikam w link na stronie A (zwykły a z href'em) otwiera się strona B i jednocześnie odświeża się strona A. Jest coś takiego możliwe? Muszę otwierać link w nowym oknie/karcie wiec wszystkie sugestie typu by otwierać w tym samym oknie nie maja racji bytu w tej sytuacji ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
<a href="plum.php" onclick="window.location.reload()" target="_blank">plum</a>
Ten post edytował rzepski666 7.10.2008, 11:35:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() mój kod
Ojejku wydawałoby się, że to tak proste pytanie a nikt nie potrafi odpowiedzieć? Dodam, że dodanie refresha parenta (jakoś inaczej to się nazywa ale nie pamiętam jak) w js'ie nie ma racji bytu bo na następnej generuje pdf'a a on z kolei krzyczy o can't modify header information bla bla bla (ale stronę odświeża dobrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 5 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie prościej w stronie, która ma być odświeżona w nagłówek wrzucić
a potem <a href=strona.do.odświeżenia onclick=window...(czyli ten kod do otwarcia strony w nowym oknie) Ten post edytował simperium 7.10.2008, 15:33:58 -------------------- Kliknij na "POMÓGŁ", by poprawić mi samopoczucie :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do headera w stronie lub do funkcji js, jak masz:
Kod php, którym wywoływujesz.
Ten post edytował Spirit86 7.10.2008, 16:16:14 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
super, dokładnie o coś takiego mi chodziło. Wielkie dzięki, masz "pomógł" ode mnie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.06.2025 - 21:04 |