![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Właśnie przysiadłem do tabel RWD. I napotkałem problem z którym nie mogę sobie poradzić. Ustaliłem, że w RWD tabelę można owinąć div'em i przy media screen nadać temu div styl overflow-x:scroll; W tabeli w pierwszej kolumnie mam godziny 00 do 24 ( czyli całą dobę ), w kolejnych kolumnach mam poszczególne dni, czyli najzwyklejszy grafik ![]() I wszystko ładnie śmiga, natomiast przy szerokich tabelach i wielu danych zatraca się podział godzin, i chciałbym pozostawić nieruchomą pierwszą kolumnę ale aby następne kolumny podwijały się pod tą pierwszą ![]() Czy macie jakieś pomysły, jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc w nakierowaniu mnie ![]() -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 105 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to: https://stackoverflow.com/a/1312678
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pięknie dziękuję
![]() -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 07:36 |