![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[html][/html]
Mam stronę składającą się z dwóch kolumn: -menu pionowe z lewej strony - kolumna zawierająca listę zdjęć. Gdy przewijam listę, menu powinno być widoczne przez cały czas. Dawno tym się zajmowałem i w żaden sposób nie mogę przypiąć menu? Za pomoc dzięki. pozdr temat pewnie nie nowy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--mkmich-- |
![]()
|
Goście ![]() |
[html][/html]
W CSS position: fixed; jest ustawione, ale to nic nie dawało. Problem pozostał Dzięki. Pozdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć kod na jsfiddle.net i pokaż co sam osiągnąłeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[html][/html]
Próbuje uruchomic ten jsfiddle.net, niestety to jest jakiś dziwoląg, zwizany z js. kto uzywa js w php ? Niestety jsfiddle.net nie załadawała się i nie mogłem spróbować. Ale dzięki za chęć pomocy. Pozdr. mk |
|
|
![]()
|
|
To wrzuć kod tutaj. Mowa jest o html i css, więc nie wiem skąd na jsfiddle nagle wzięło Ci się php.
Owszem js w php się nie używa, ale śmiało można wysłać z php do html skrypt js, który zostanie wykonany, np. w moim przypadku przy używaniu logów. |
|
|
![]()
|
|
[html][/html]
Po zmianie kodowania pliku header.html w którym znajduje się menu oraz ustawienia position: fixed; w css otrzymałem pozycjonowanie menu jako nieruchome. Dziwne to jest ale jest, bez wgłębiania się w istotę. Pozdr Kończę post |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.05.2025 - 07:11 |