![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam tabelkę z 5 kolumnami, każda kolumna to ikonka numer i tekst obok siebie, chciałbym aby się to dobrze wyświetlało także na smartfonach, jeżeli wejdę na stronę z telefonu, to po prostu pokazują się 2 tabelki zamiast 5, chciałbym żeby było to responsywne na telefonie i jedna tabelka na jeden wiersz. Poniżej kod CSS. Jest to bardzo proste zadanie ale ja jeszcze nie do końca ogarniam CSS żeby do tego dojść.
Czy naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc:(? Ten post edytował deli55 3.12.2017, 23:08:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 460 Pomógł: 49 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób najpierw stronę, która poprawnie wyświetla 'hello world' i jest oparta na poprawnym szkielecie html5. Przecież ty nawet nie ogarniasz, że style są w head przed body. Kolejność nauki jest taka: hulajnoga, rower, motor, samochód.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.06.2025 - 18:41 |