![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chcę zrobić tak aby obrazek po najechaniu na niego przyciemniał się, jednak nie wiem jak się za to zabrać, ma się przyciemniać na czarno, ale tylko w pewnym stopniu. ![]() próbowałem z opacity ale przyciemniało mi nie na czarno, a color: black; lub background-color: black; nie pomagało |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
super, zmieniło mi na szary, ale ja chcę żeby tylko po najechaniu kursorem na obrazek się tak działo.
![]() Twój post bardzo mi pomógł - dziekuję. A chciałbym jeszcze zrobić że po przyciemnieniu pojawia się obrazek na obrazku i tekst, jest to do wykonania? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja chcę żeby tylko po najechaniu kursorem na obrazek się tak działo No to użyj :hover Cytat A chciałbym jeszcze zrobić że po przyciemnieniu pojawia się obrazek na obrazku i tekst, jest to do wykonania? No jest, np. pokazując na :hover elementy wsadzone do kontenera z obrazkiem. -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Możliwe, że u mnie nie działa? Żaden tekst nie pojawia się. |
|
|
![]()
|
|
Bo nie pojawia się tekst – po prostu nakłada się żółte tło.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 10:33 |