![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mógłbym uzyskać efekt, aby div #left był zależy od div #kontener, a div #right miał stałą szerokość, a tym samym div #left do niego przylegał, i tylko on mógłby zmienić swoją szerokość względem #kontener np. przy zmiane jego szerokości lub rozdzielczości ekranu. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten motyw nie działa, ponieważ #left, rozwala się na całą szerokość kontenera i #right idzie pod spód.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten motyw nie działa, ponieważ #left, rozwala się na całą szerokość kontenera i #right idzie pod spód. Bo o ile mnie pamięć nie myli, oba powinny mieć float: left; -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Bo o ile mnie pamięć nie myli, oba powinny mieć float: left; Mylisz się, to nie ma nic do rzeczy, jest tak jak napisałem wyżej. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
!*! ma rację, rozjeźdza się, a mam pytanie czy muszą to być wartości podane w % czy mogą w px? i pytanie w sensie do tego "aby div #left był zależy od div #kontener," w sensie kiedy #kontener się zwiększy to #left również ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.05.2025 - 05:49 |