![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem, otóz stworzylem stronę, zrobilem stronę główna, kilka podstron.. i tu zaczyna sie problem,. poniewaz zadna podstrona nie otwiera mi sie na stronie głownej. tylko przeskakuje na oddzielne okno.. Niewiem co jest nie tak wpisywalem juz odnosniki do strony glownej. ale dalej nic.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo rozumiem jak podstrona ma się otwierać na stronie głównej. Napisz jaśniej o co Ci chodzi.
Poza tym nie wiem co chciałeś uzyskać za pomocą linków typu Chodzi mi dokładnie o wartość parametru href "./". Po co ta kropka w tym? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jaksniej pisząc, to chodzi o to, że gdy otwieram jakaś podstronę, to nie wyswietla się na stronie glownej.. tylko przeskakuje na odzielną stronę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do linku dodajesz atrybut target. Więcej...
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
probowalem wpisywac Target, ale mozliwe ze cos zle robie.. i strona nie zaskakuje..
bo jak przywoluje ją do index.htm. to rzeczywiscie jest na tej stronie glownej ale tylko ta podstrona..bez banera itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.05.2025 - 22:57 |