![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tworzę mailing i jestem w trakcie pisania szablonu w PHP. Nie chcę używać żadnych programów do tego, to jest w celach edukacyjnych. Pytanie: W alt z konewką, w jaki sposób zrobić, aby program pocztowy wyświetlał go u góry? Jak mogę sterować położeniem tego obrazka względem komórki tabeli? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
td i vertical-align
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje teraz pomocy, żeby przesunąć te obiekty tak jak na skrinie:
![]() Prawa roślinka do lewej, żeby mniej więcej były ze sobą, a obie w dół pod tamtą komórkę na dole. "Wodę" w miejsce zaznaczone trzeba przenieść.
Moglibyście podpowiedzieć co dopisać, poprawić, zmienić, żeby wyszło jak potrzeba? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw to jako jeden obrazek i nie kombinuj...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 18:20 |