![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie coś:
Co zrobić, żeby reagował button po kliknięciu entera? Oczywiście zakodowane w form itd. Butten ten zadziała, gdy np. dodam input type='text' i następnie kliknę na to okno, wtedy entrem można przejść dalej, a co robić, by od razu po wejściu na stronę, po kliknięciu entera button działał... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 15.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie coś:
Co zrobić, żeby reagował button po kliknięciu entera? Oczywiście zakodowane w form itd. Butten ten zadziała, gdy np. dodam input type='text' i następnie kliknę na to okno, wtedy entrem można przejść dalej, a co robić, by od razu po wejściu na stronę, po kliknięciu entera button działał... Nie wiem czy dobrze rozumiem ale... czy nie wystarczy przejść tabulatorem na ten przycisk i wtedy wcisnąć ENTER? ![]() Ten post edytował mch.frnc 6.07.2013, 17:08:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak też się da, ale nie ma innej opcji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 2 pomysły:
Napisz może trochę o swojej stronce, to będzie łatwiej dobrać najlepsze rozwiązanie. Ten post edytował SmokAnalog 6.07.2013, 19:42:08 |
|
|
![]()
|
|
O żadnej z wymienionych rzeczy nie mam pojęcia
![]() Jeśli chodzi o stronę, to nie wiele na niej będzie... głównie z 3 tabelki z tekstem w śroku, może linkiem, i obok button... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz jeszcze więcej - do czego ma służyć strona, jakie konkretnie zadanie ma spełniać. Pytam, bo w zależności od tego zupełnie inne rozwiązania mogą się okazać najlepsze. Rozumiem, że jesteś początkujący w tworzeniu stron, więc pewnie masz też póki co niewielkie pojęcie o budowaniu interfejsów użytkownika.
|
|
|
![]()
|
|
Sama strona wygląda tak, jak opisałem wyżej... Skrypt polega na tym, że są 3 tabelki, obok dalej... są w nich wyświetlane jakieś teksty, ale to już z PHP, więc tego chyba nie ma co w to mieszać... Po kliknięciu na button, przez <form> strona jest można rzec odświeżana, tylko z wyjątkiem tym, że jest kilka hiddenów przekzywanych, bo skrypt PHP tego wymaga, jednak te dane nigdzie sie nie wprowadza... coś takiego...
|
|
|
![]()
|
|
Znowu nic konkretnego nie napisałeś
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 05:01 |