![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mam dosyć deprymujący problem. W swoim programie, wykorzystuje google maps. Chciałem wyrzucić na jednej mapie tyle znaczków przystanków, ile mam w bazie danych. Dane, wyciągam za pomocą php w zdefiniowanej funkcji...
a teraz, chce to włożyć w skrypcik google maps.
Niestety, mapa wysypuje się, jeśli próbuje zrobić to poprzez php, natomiast gdy wyprintuje sobie wynik funkcji, skopiuje go i wkleje w to miejsce które zaznaczyłem w kodzie gmaps - pięknie działa. Czy ktoś ma pomysł, w jaki sposób mogę to przekazać ? próbowałem poprzez np
Późniejszy document.write tej zmiennej js nic nie daje - wysypuje mapę. Męczę się i męczę ... lotny z JS nie jestem niestety. Proszę o pomoc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
Kod <script> (...) var stops = "<? print $stops; ?>"; </script> daj Kod <script>
(...) <?php echo $stops; ?> </script> Ten post edytował r4xz 9.02.2012, 09:51:44 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:42 |