![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam oto taki problem, jest sobie strona gdzie obazki sa trzymane w bazie ale uzywajac mod rewrite mozna sie do niech dostac tak :
Kod http://www.domena.com/picture-{ID}.jpg Tu wszytko dziala pieknie problem mam w funkcji getimagesize. Potrzebuje na innej stronie zczytac sobie rozmairy tych oto obrazkow za pomoca getimagesize ale za kazdym razem jak to robie to dostaje: Kod (...) Read error! in (...) Jestem pewien ze problem polega wlasnie na tym ze obrazki robione z bazy przy pomocy ModRewrite nie maja 100% naglowkow jpg'a. I co teraz ? Jak macie pomysly to walcie. PS. getimagesize nie moge zmienic bo to jest zakopane baaaaaardzo gleboko w klasie do PDFow, i nie chodzi tez o sama funcje getimagesize bo imagesx ablo y tez nie dziala. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw headery na image/jpeg
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To to jest chyba podstawa zeby wogole Ci kod jako obrazek wyswietlic. Takze problem nie polega na tym.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:01 |