![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem pewien skrypt na wyciąganie danych użytkownika z MysQl. Wszystko działa jak należy. Tylko w pliku trzeba zmieniać name a chce zrobić by odbywało to się automatycznie.
Oczywiście to nie caly skrypt mam cały wpliku. Ale to są pierwsze linijki. Tylko chce zrobić tak by po wpisaniu name w polu formularza i kliknięciu Sumbit tworzył się nowy plik razem ztym skryptem i name jaki wczesniej ktos podał. Całość moze odbywać się w .txt i .php ponieważ użyam funkcji get w portalu. Proszę o pomoc! Nie gotowe rozwiązanie tylko jakieś pomysły! A i w temacie nie potrzebuje postów typu nikt ci nieda gotowca<haha> itp...! Ten post edytował dawik 20.03.2008, 15:16:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$name = ($_GET['name'] != null) ? $_GET['name'] : $name = "TUTAJ TEN NICK!"; A ja nie qmam co ten warunek ma na celu... jeśli ktoś nie poda imienia w formularzu to co ma się stać...? poza tym automatyczne tworzenie miliona takich samych skryptów jest IMHO beznadziejnym pomysłem... Co ty w ogóle chcesz osiągnąć...? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole i dodaj bbcode
Ja też nie rozumiem nic a nic z tego, co chcesz osiągnąć. :| Przedstaw problem całościowo, bo nie będziemy sie domyślać rzeczy, które Tobie wydają się oczywiste. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No chodzi mi by tam gdzie powinien być name pojawiało się imie użytkownika tkóry wczesniej wygenerował to wpisując tylko imie. Nie wiem jak to wam wytłumaczyć..;/ jak ktoś zna z was php i mysql bym prosił na gg 1635124 lepiej wytłumacze
--cysiaczek--- Za bbcode dziękuję w imieniu swoim i innych użykowników. Jak wyślesz na PW poprawny tytuł tematu, zgodny z zasadami zakładania tematów na forum, to otworzę. Zamykam
Powód edycji: zamykam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:03 |