![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umieszczam tu ten topic bo to tylko pytanie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
83 posty i dalej trzeba mowic...
:arrow: http://php.resourceindex.com/Complete_Scri...Image_Indexing/ :arrow: hydepark => skrypty -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm w tym linku da się coś sciągać czy co
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Boś ślepy...
Cytat Resources in this Category (#1-25 of 83):
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Skawina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JOHNY czy tak cięzko jest kliknąc na link i zobaczyc co pod tym linkiem sie znajduje chyba nie to uczyn to...
Pozdro -------------------- Będzie Lepiej..
|
|
|
![]()
|
|
Heheh dobre to to ja widze ale chyba tyko free sie da zassac
![]() ![]() To znowu ja ![]() ![]() I pytańko takowe bo mam problema i nie wiem jak go ugruść czy da się tak jak jest pole wygoru rodzaju galerii (SL Redline) czy coś takiego da się zrobić o oparciu o baze. Baze zrobiłem [sql:1:565e89b717] CREATE TABLE `kategorie` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `nazwa` varchar(255) NOT NULL default '', `opis` varchar(255) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `id` (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=3 ; INSERT INTO `kategorie` VALUES (1, 'SL Redline', 'jpg'); INSERT INTO `kategorie` VALUES (2, 'SL Redline 2', 'jpg 2');[/sql:1:565e89b717] Jak jest opis to chcę żeby się pokazywal pod spodem tak jak jest w SL Racing (czyli Screeny z Gry Street Legal Racing: Redline) Jak zrobić ten selekt zeby działał ![]() Oto ten kawałek kodu odpowiedzialny za zmiene gallerii [php:1:565e89b717] <? if ($galeria == ""){ $plik = file("db/dane.db"); for ($i=0; $i < 1; $i++){ $s = explode("||", $plik[$i]); $galeria = "$s[0]"; $page = "1"; $b="all"; } } echo" <form method=post name=form> <td align=right> <input type=hidden name=page value=1> <input type=hidden name=b value=all> <select name=galeria onchange="this.form.submit();">"; $plik = file("db/dane.db"); for ($i=0; $i < count($plik); $i++){ $s = explode("||", $plik[$i]); if ($s[0] != ""){ echo"<option value=$s[0]"; if($galeria == "$s[0]"){echo" selected style="background-color: #F1F1F1" ";} echo">".str_replace("_"," ",$s[1])."</option>"; } } echo"</select></td></form></tr></table>"; $plik = file("db/dane.db"); for ($i=0; $i < count($plik); $i++){ $s = explode("||", $plik[$i]); if (($galeria==$s[0])&&($s[2] != "")){ echo"<table border=0 cellpadding=5 cellspacing=0 width=100% bgcolor=F8F8F8><tr><td>".str_replace("_"," ",$s[2])."</td></tr></table>"; } } ?> [/php:1:565e89b717] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:16 |