![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Opis stanowiska pracy
Firma ComVision działająca od 6 lat w branży internetowej poszukuje programistów PHP do projektowania i rozwijania serwisów internetowych. Z naszej strony oferujemy stabilną, bezstresową pracę w bardzo miłej i przyjacielskiej atmosferze. Przedział wynagrodzenia: 2775,00 zł - 3493,00 zł / Miesięczny (Brutto) Premie, dodatki: Możliwe premie za wyniki. Rodzaj pracy: Pełny etat Rodzaj umowy: Na czas nieokreślony Czas trwania umowy: czas nieokresliony Liczba wakatów: 2 Minimalne doświadczenie: 1 rok Wykształcenie Wyższe licencjackie WAŻNE! Bardzo prosimy przesyłać przykładowy kod źródłowy w PHP (wycinek) - oraz linki do ew. realizacji dostępnych w sieci Internet. Wymagania Bardzo dobra znajomość PHP5 OOP , Znajomość technologi AJAX (jQuery), Znajomość XHTML/CSS. Mile widziane: Znajomość frameworka KOHANA (framework PHP) Znajomość zagadnień SEO Znajomość budowy i funkcjonowania sklepów internetowych. CV wraz z krótkim opisem swojego doświadczenia proszę przesyłać na adres bok@cstore.pl bądź poprzez aplikacje w serwisie infopraca: adres oferty: Programista PHP Gliwice Brak możliwości pracy zdalnej (prosimy nie przesyłać CV). Ten post edytował cstore.pl 12.04.2011, 13:53:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[ciach!]
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Oferta nie spełnia wymagań działu "Praca oferowana". Przenoszę do "Poszukuję".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oferta nie spełnia wymagań działu "Praca oferowana". Przenoszę do "Poszukuję". Jak to się stało, że obudziłaś się dopiero po 2 latach? To samo @majkej
Powód edycji: [Daiquiri]: Nie sil się na złośliwość. Podbił, automatycznie przerzuciłam do oferowanej.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm.. nie obudziłem tylko opisałem moje doświadczenie w momencie kontaktu z firmą.. w celu przestrogi dla potencjalnych pracowników i klientów.
Opublikowałem swoją opinię pod wątkmie związanym z firmą jeżeli pomyliłem kategorię to proszę przenieść do innej a nie kasować na zasadzie cenzury! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 06:13 |