![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 9 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od pewnego czasu myślę nad zrobieniem forum, co sądzicie? Nie wiem czy dałbym radę ze wszystkim.. musiałbym uwzględnić wszystkie ewentualności.
Macie jakieś opinie? Dlaczego, dlaczego nie? Jeśli uważacie, że tak to proszę o dobre rady..., zawsze chciałem stworzyć coś ciekawego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Na koncie mam już grę, ale forum to większe wyzwanie. Tak więc proszę o radę. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a po co wynajdywać koło na nowo? jest tego masa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gra też jest dużym wyzwaniem, przepraszam za błąd, dobra gra jest dużym wyzwaniem. :|
Jeśli chcesz dla ćwiczeń tworzyć forum to twórz, cośtam się nauczysz, ale nie uda Ci się stworzyć czegośnawet podobnego do phpbb czy vbulletin czy do ip.board. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bim2, Callisto, tworzone przez jedną osobę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@mayu11 - rzuć monetą skoro nie masz pomysłu.
Zamykam P.S ostatnio hydepark mnie zaczyna irytować - bzdurne, nieciekawe tematy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.08.2025 - 15:55 |