![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cy możecie mi wytłumaczyć dlaczego gdy skonfiguruje forum phpBB na webzdarma.cz to wyskakuje mi taki komunikat
Cytat message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
-------------------- wzory cv i szablony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usuń katalog install i contrib + przy wysyłaniu na serwer zmień opcje w porgramie FTP żeby nie zminiał dużych liter na małe ! 8)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat usuń katalog install i contrib + przy wysyłaniu na serwer zmień opcje w porgramie FTP żeby nie zminiał dużych liter na małe ! 8)
Zrobilem tak jak nspisales i wyskoczyło coś takiego: Cytat Wystąpił błąd podczas instalacji
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych Table 'phpbb_auth_access' already exists -------------------- wzory cv i szablony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesione. Początkujący => Skrypty
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jeszcze przed instalacją trzeba było usunąc wszystkoz bazy danych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyczyśc baze PHPmyAdminem :] zainstaluj i dopiwero potem zrób to co Ci mówiłem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:37 |