![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem (podejrzewam, ze trywialny dla znawcow php)
Chcialbym stworzyc formularz (kilka, kilkanascie pól), zeby kazde pole zapisywalo sie do innego pliku .php (pewnie moze byc .txt) wymazujac poprzedni wpis i potem generowalby sie z tego plik .pdf (pliki zapisane z tekstem includowalyby sie w pliku z szablonem). Znalazlem (dzieki forum) skrypt pdml generujacy pdf-y (Sprawdzilem - dziala. Nie wiem tylko jeszcze jak uzyskac polskie litery i jak skorzystac z narzedzia makefont). Najlepiej jakby wszystko robilo sie na koncu jednym przyciskiem po wypelnieniu formularza, ale czy da sie to zrobic. ![]() Ten post edytował Krzysiekpdf 9.11.2004, 15:20:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W temacie generowania polskich znaków odsyłam do http://forum.php.pl/index.php?showtopic=22577&hl=
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje. Juz znalazlem podobny przepis na forum. Okazalo sie, że aby wygenerowac pdf-y z formularza wcale nie trzeba tego zapisywac wstepnie w plikach na dysku
![]() ![]() No co - nie smiejcie sie. To dopiero moj poczatek zabawy z php ![]() Mozna zamknac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:27 |