![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,mam pytanie do formumowiczów bo czytam i czytam ale tego rozwiazania nie uda lo mi sie odnalesc.Interesuje mnie fomrularz taki jak na stronie http://telegramtak.pl/ gdzie po wpisaniu tresci i wybraniu DALEj tresc podstawiana jest pod jakis obrazek oraz by mozna było zamienić znak np. kropkę podczas wpisywania na jakis inny znak czyli w sumie to samo co jest ta w/w stronie.Czy ktos wie jakim skryptem mozna stworzyc takie cos ?
Dziekuje z góry za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie ten dział wybrałeś bo to o czym piszesz nie opiera się na JS. Działa to w ten sposób, że po wysłaniu danych z formularza na stronie zamiast textarea jest pokazywany obrazek z wygenerowanym wpisanym wcześniej tekstem. Najprościej będzie ci wytłumaczyć że jest to oparte na instrukcji if/else:
if (!$_POST['textarea'] != '') pokaż obrazek else pokaz textarea |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież to spam. ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 21:08 |