![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JAk zrobic formularz ktory zawiera dwa przyciski jeden DODAJ POLE a drugi WYSLIJ aby po kliknieciu na pierwszy otwieral sie jeden adres a po kliknieciu na drugi inny adres
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można na kilka sposobów, przez js i onSubmit, albo przez dwa form'y, albo jeszcze inaczej sprawdzajac przez php ktory zostal wyslany, to jest php więc napisze Ci właśnie taki przykład:
Mogłem się gdzieś pomylić bo nie spałem dzisiaj w nocy.. ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\index.php:17) in c:\usr\krasnal\www\data\for.php on line 90 ta 90 linijka to: Kod header("Location: http://jakis_adres_w_prawo.pl");
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
byk powtarza się na forum średnio raz dziennie. Cieżko poszukać rozwiązania?
Tu masz mały kursik. Przeczytaj do końca a znajdziesz rozwiązanie: http://php.pl/artykuly/dla_poczatkujacych/...ch_programistow -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
1. Zrobilem to i juz dziala tylko teraz nie przesyla mi danych z formularza
![]() 2. Jeden z tych przyciskow odswieza stone i dodaje do niej kilka pol do formularza ale dane z poprzednich pol kasuje, jak zrobic zeby te dane po odswiezeniu pozostaly ![]() Ten post edytował pys1986 20.08.2005, 12:07:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Czemu sprawdź nazwy formularzy czy wysyłają te dane var_export" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, podaj kawałek kodu.
2. Sesje, ciasteczka. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() poprawiam --- nospor No i nie wysyla mi do nastepnej strony danych ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i nie wysle
![]()
Ten post edytował sf 21.08.2005, 09:02:46 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już, to to powinno wyglądać tak. Jaką masz wersję php? -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Na kompie mam php5 a na serwerze 4, zaden z tych powyzszych przykladow nie smiga
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co Ci do tego php ![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Spirit86 @ 2005-08-21 20:45:15) po co Ci do tego php ![]() Dobra mam Operę wyłączyłem właśnie js, sprawdzam.... ![]() ![]() ![]() Acha... Jak to nie śmiga? a co się dzieje jakieś błędy? włącz raportowanie błędów na E_ALL i powiedz co jest. Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
A mi nadal niewysyla danych
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:38 |