![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego mi to nie chce działać, to ma być formularz do wprowadzania i usuwania wpisów (opis i linku) do bazy danych, pokazuje mi się błąd w 9 lini Parse error: parse error, unexpected T_STRING in formularz.php on line 9, próbowałem kombinowałem i nic ![]() -------------------- katalog stron www llllllllllllll 0,5%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto poprawna linia 9.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz pokazuje taki błąd Parse error: parse error, unexpected '}' in formularz.php on line 12 -------------------- katalog stron www llllllllllllll 0,5%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz, ale mógłbyś sam to posprawdzać! Zwłaszcza, że w tym kodzie masz burdel nie z tej ziemi. Linia 13, 15, ..... co to w ogóle jest!?
|
|
|
![]()
|
|
przepraszam jeśli cię przytłoczyłem tym ale ja swoje możliwości wykorzystałem i myślałem że tu udzieli mi ktoś pomocy.
-------------------- katalog stron www llllllllllllll 0,5%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche poprawiłem twoj kod jesli dobrze go zrozumialem teraz powinno byc dobrze;)
WPROWADZONY POMYSL KICAJA;) Ten post edytował matys 16.06.2004, 16:29:33 -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
Sorry, ale ja nadal nie rozumiem linii 14...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
J starałem się poprawić czytelność kodu, tego jednak nie zauważyłem. Powinien nam to powiedziec sam autor co ta linijka milaby oznaczac;)
-------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linia 11-15:
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Poprzeglądałem raz jeszcze i znalazłem inne błędy a co do tych linii to je wywaliłem coś namieszałem za dużo.
-------------------- katalog stron www llllllllllllll 0,5%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Krzysiek S. @ 2004-06-16 22:16:31) Poprzeglądałem raz jeszcze i znalazłem inne błędy a co do tych linii to je wywaliłem coś namieszałem za dużo. Proponuje wszystko zaczac od nowa... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie... I pamiętaj o register_globals...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:00 |