|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Ostrzeżenie: (10%)
|
Witam mam taki problem!!!
Na stronie mam formularz. Gdy go otwieram od razu wyskakują mi błędy że żle zostały wypełnione input-y. Jak zrobić żeby za pierwszym wyświetleniem strony się one nie pojawiły, żeby dopiero się wyświetliły jeśli żle wypełnimy. Mój formularz jst bardzo długi i zajmuje 315 linijek:), dlatego mam prośbę jak napisać coś takiego żeby tylko za pierwszym razem się wyświetlał coś na stronie (w moim przypadku będzie to formularz bez nspradzania błędów) a za kolejnymi razami już z błędami się będzie wyświetlał. Za pomoc dziękuję |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%)
|
dodaj inputowi z submitem name np name="wyslij" a potem
[php] if(isset($_POST["wyslij"])) { //tu ta cala walidacja z pustymi polami itp. } |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dodałbym też walidacje po stronie przeglądarki za pomocą JS (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Ostrzeżenie: (10%)
|
Dziękuję Mariuszu Twój sposób mi pomógł rozwiązać problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 10.06.2026 - 12:48 |