![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy ktoś byłby tak uprzejmy, i mógł mi podesłać foo_controlserver do foobara?
Na www są linki prowadzące do jednej strony, która nie działa... A chce to sobie ładnie wykorzystać do sterowania odtwarzaczem bez wstawania z łóżka, tudzież w nocy (przez skrypt na stronie wap). Aktualnie korzystam z foo_write_http, który jest jednak bardzo ograniczony (tylko play, stop, << i >>, bez regulacji głośności, która to najbardziej by mi się przydała - czasem nie mogę zasnąć jak utworek jest głośniejszy Kontakt na komunikator jakiś albo pm. Edit Nie mogę znaleźć przycisku do usuwania wiadomości Na phpBB chyba był Bo temat już nieważny, proszę o zamknięcie. Chyba już mi na oczy padło i nie zauważyłem że mam zainstalowany foo_controlserver... Ten post edytował mls 2.07.2004, 02:12:48 -------------------- |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(mls @ 2004-07-02 03:08:02) bez regulacji głośności, która to najbardziej by mi się przydała - czasem nie mogę zasnąć jak utworek jest głośniejszy Po 1: Zainteresuj sie czyms takim jak ReplayGain. Po 2: Czy nie uwazasz, ze wieksze szanse na odpowiedz masz na forum foobara? (to pytanie retoryczne, bo i tak nie odpowiesz) Po 3: Zamykam wedle prosby ;] -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:48 |