![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam mały dylemat, co zrobić. Mam stronę całkowicie we flashu oraz drugą stronę gdzie prowadzę bloga. Ta we flashu posiada przede wszystkim galerię zdjęć, natomiast na blogu średnio raz na 2-3 tygodnie dodaje zdjęcia, opis, tagi, słowa kluczowe. Z jakiegoś powodu strona we flashu jest znacznie wyżej w wyszukiwarkach niż blog:/ (może blog jest źle zoptymalizowany, nie znam się za bardzo na tym) Pomyślałem, żeby stronę we flashu zastąpić blogiem, tzn, zrobić przekierowanie 301. To dobry pomysł? Obie strony są niestety poza pierwszą stroną, jeśli chodzi o interesujące mnie frazy w google:/ (flash na 2 lub 3 stronie, a blog jeszcze dalej). Czy po wpisaniu przekierowania, gdy ktoś wejdzie na stronę we flashu i przekieruje go do tej z blogiem, to w pasku adresu będzie adres bloga? Muszę coś zrobić, nie wiem co, nie znam się za bardzo. Zależy od tego moje życie:) próbuje rozkręcić biznes, ale konkurencja zna się widać na pozycjonowaniu i optymalizacji:) Próbuje od jakiegoś czasu ale bez większych zmian. Bardzo będę wdzięczny za wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zrób przekierowania z pierwszego za pomocą get'a
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 05:47 |