![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przegrzebałem się przez forum i przeczytałem odpowiednie tematy oraz czytałem wszystko co możliwe na stack overflow. Potrzebuję pomocy ponieważ sam sobie nie daję z tym rady. Mam kod odpowiedzialny za wyświetlenie fancybox na starcie strony głównej i chcę tylko aby ten box pojawiał się osobom, które są pierwszy raz na stronie. do wywołania fancybox mam następujący kod:
Co trzeba dodać aby to wszystko chodziło? Byłbym wdzięczny za wklejenie mi gotowca bo sam sobie włosy z głowy wyrywam. Niestety jestem tylko noobem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę w API funkcji open, ale skoro tak masz, to:
Wymagany jest plugin jquery.cookie.js Ten post edytował trueblue 19.03.2014, 20:39:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm coś mi nie bangla
dalej mi wyświetla za każdym odświeżeniem strony popup (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ok jest już działające rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:47 |