![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem do ktorego dzialu to dac, i do ktorego forum ale pisze tutaj. czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic cos takiego, ze jak najade mysza na animacje flash to ona sie powieksza, lub sie tak ladnie rozjerzza??czy ktos wie gdzie jest taki tutorial, lub moze mi gotowca przesle??z gory dzieki za pomoc
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
manual Flasha
![]() jest coś takiego jak tweening - klikasz na jakąś warstwę, wybierasz Tweenieng: Motion. Potem Dodajesz symbol, tworzysz dwie ramki kluczowe, na jednej mniejsze na drugiej większe. Jeśli chcesz to zrobić na przycisku do stwórz symbol - button i on ma odpowiednie warstwy, jedna z nich odpowiada za wygląd po najechaniu myszką, i tam możesz to umieścić... ogólnie to jest banalne chociaz z falsha za dobry nie jestem w zasadzie nic dziwnego że nie mogłeś znaleźć działu ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko taki problem jest zapisalem dokument jako swi (od swisha a nie od flasha), nie dosc to wykasowalem swisha i pozostal mi tylko ten plik. da sie otworzyc to we flashu??
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to ma do rzeczy... zainstaluj tego jakiegos swisha z powrotem i wyesportuj do swf i zaimportuj inaczej raczej nie da rady
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
wielkie dzieki za pomoc!
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:15 |