![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym zaistalować na mojej stronce FCKeditor ale pojawiają się tu małe problemy. Otóż gdy testuję to co jest w katalogu FCKeditor\_samples\php to wszystko jest ok. Jeżeli jednak skpiuje jakiś plik przykładowy do katalogu głównego to już pojawiają się schody. Otóż FCKeditor w pierwszych już liniach kodu wykorzystuje Kod include("../../fckeditor.php"); jednak ten właśnie pliki znowu includuje inne i to wszyskto się mi miesza.Czy ktoś wie w ilu miejscach trzeba skonfigurować FCKeditor? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(espeen @ 2006-04-29 11:26:32) Witam. Chciałbym zaistalować na mojej stronce FCKeditor ale pojawiają się tu małe problemy. Otóż gdy testuję to co jest w katalogu FCKeditor\_samples\php to wszystko jest ok. Jeżeli jednak skpiuje jakiś plik przykładowy do katalogu głównego to już pojawiają się schody. Otóż FCKeditor w pierwszych już liniach kodu wykorzystuje Kod include("../../fckeditor.php"); jednak ten właśnie pliki znowu includuje inne i to wszyskto się mi miesza.Czy ktoś wie w ilu miejscach trzeba skonfigurować FCKeditor? zamiast include daj include_once. Jezeli plik nie jest juz includowany to zostaje includowany proste |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(espeen @ 2006-04-29 11:26:32) Witam. Chciałbym zaistalować na mojej stronce FCKeditor ale pojawiają się tu małe problemy. Otóż gdy testuję to co jest w katalogu FCKeditor\_samples\php to wszystko jest ok. Jeżeli jednak skpiuje jakiś plik przykładowy do katalogu głównego to już pojawiają się schody. Otóż FCKeditor w pierwszych już liniach kodu wykorzystuje Kod include("../../fckeditor.php"); jednak ten właśnie pliki znowu includuje inne i to wszyskto się mi miesza.Czy ktoś wie w ilu miejscach trzeba skonfigurować FCKeditor? W żadnym, jeśli to aktualne to daj mi znać, pomogę ![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(espeen @ 2006-04-29 11:26:32) Witam. Chciałbym zaistalować na mojej stronce FCKeditor ale pojawiają się tu małe problemy. Otóż gdy testuję to co jest w katalogu FCKeditor\_samples\php to wszystko jest ok. Jeżeli jednak skpiuje jakiś plik przykładowy do katalogu głównego to już pojawiają się schody. Otóż FCKeditor w pierwszych już liniach kodu wykorzystuje Kod include("../../fckeditor.php"); jednak ten właśnie pliki znowu includuje inne i to wszyskto się mi miesza.Czy ktoś wie w ilu miejscach trzeba skonfigurować FCKeditor? Wszystkich zmian konfiguracji dokonujemy w pliku fckconfig.js standardowo obsluga php jest zaheszowana. W domyslnej konfiguracji jest ustawione ASP trzeba zahesowac liniki dla ASP a php odheszowac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:37 |