![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, czy ktoś próbował używać FCKEditora w połączeniu z Zend Framework?
Nie mogę utworzyć okna edytora, problem jest dośc skomplikowany, ale może już ktoś z czymś takim walczył. Zamiast utwrzenia okna edytora, obok uruchamiany jest widok z którego próbowałem uruchomic fckeditora. Zainteresowanym udostępnie kod. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod:
układ katalogów: /application ->/controllers ->/models ->/views ->.htaccess ->config.ini /library ->/Zend ->Zend.php ->.htaccess index.php .htaccess katalog /FCKEditor jest 2 poziomy wyżej index.php
indexController.php
site.tpl.php
.htaccess w katalogu głównym
.htaccess w katalogu /application
.htaccess w katalogu /library
po zmianie serwera zamiast Cytat Zamiast utwrzenia okna edytora, obok uruchamiany jest widok z którego próbowałem uruchomic fckeditora. teraz jest komunikat Access forbidden! You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 403 Dzięki za pomoc Ten post edytował 1maciek 24.09.2006, 22:10:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co dajesz deny from all skora ZF przekierowuje wszystko na index.php ?
Jak coś to m być: deny from all allow from 127.0.0.1 |
|
|
![]()
|
|
teraz nie ma komunikatu o błędzie, ale okno edytora nadal się nie wyświetla, a jesli chodzi o .htaccess to robie tak jak w tutorialu Roba Allena
Udało się!!! Trzeba wyłączyć RewriteEngine na Off w katalogu w którym jest FCKeditor. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 17:52 |