![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam standardowe Eclipsem i chcę zainstalować PHPIDE. Znalazłem już 3 tutoriale, ale w każdym były nie aktualne adresy źródeł pluginów... Poddaje się. Mógłby ktoś podać swoją działającą listę źródeł z których zainstaluję PHPIDE z zależnościami?
Używałem EasyEclipse - super sprawa, polecam. Jednak obecna wersja nie działa na moim nowym kompie - exit code 6 i nie ma zmiłuj (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie możesz ściągnąć i zainstalować Eclipse PDT? Wcześniej również używałem EasyEclipse ale przycinał się przy pierwszym wczytywaniu plików *.css oraz *.yml co nie ma miejsca w PDT (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Architektura 64 bity ma tą zaletę że są systemy 64 bitowe a nie ma oprogramowania ( np Eclipse )
Jedyne co możesz zrobić to instalować rozszerzenia ręcznie ( jakieś 2-3 dni dla sprawnej osoby ) Wiem coś o tym bo to przerabiałem, lepiej zmień system na 32 bit i oszczędź sobie kłopotu ( różnica w wydajności jest minimalna ). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zły dział - przenoszę na Komputery i oprogramowanie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Moja problem z instalacja polega na tym, ze instalowalem Eclipse na Ubuntu(7.10)(korzystalem na Windowsie i bylo ok), zarowno przez Synaptica, apt-get'a, sciagalem ze strony zenda(tak by to juz napewno byl eclipse PDT) i nie wiem co sie dzieje, ale w zadnym z nich nie moge tworzyc plikow php, ani nawet ich otwierac: / Moze ktos mial podobny problem i/lub wie jak temu zaradzic; /? Potrzebuje Eclipsa tylko do PHP i pod Ubuntu. Z gory dziekuje za wszystkie ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam. Edit: Dodam, ze przez Help->Software Updates z Eclipse nie mam aktualizacji do sciagniecia. Ten post edytował Nodrog_Nameerf 8.01.2008, 09:00:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:12 |