![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc.
W sumie moze cos ze mna jest nie tak, ale nie moge zmienic czcionki w jakiej pokazywane sa w edytorze skrypty php. General -> App. -> Fonts & Colors Jest tam opcja php, niestety nie moge z nia nic zrobic. Np. opcje dla javy moge rozwinac i moge je zmienic. W php natomiast nie pisze nic wszystkie opcje sa wyszarzone. Mam tylko przycisk default i apply. 5 minut temu zainstalowalem ten edytor i juz mam ochote go wywalic. Moze ktos wie jak zmienic ta cholerna czcionke ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest jakiś może plik .css określający fonta?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet notepad ma taka funkcje w opcjach, wiec jesli ten program wymaga az takiego zaangazowania z mojej strony po prostu nie jest wart
juz tych 30 minut przez ktore z nim walcze. Ma mase opcji a podstawowych nie moge znalezc O_o |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś zmieniać w Basic a nie w PHP?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki. Juz sprawdzam.
Co do ustawien to pozmienialem sobie juz praktycznie wszystkie czcionki, zeby sprawdzic jaki to daje efekt ^^ ale edytor twardo trzyma sie swojej standardowej. W sumie to nie mialem czasu ostatnio na takie zabawy, dzisiaj niedziela wieczor, to moze cos ciekawego znajde. Aktualnie uzywam starego zend 5.5 i wg mnie jest to najlepszy edytor jaki do tej pory mialem. Tyle ze projekt umarl a jego miesce zastapil ten eclipsowy mutant. A teraz potrzeba mi obsluga namespaców, a tam tego sila rzeczy nie ma. Btw przed chwila sprawdzalem netbeans - zmiana czcionki i wygladu zajela mi minute. super. Program dziala bardzo szybko i plynnie. Instalacja aptany ma ... 120 MB ^^ Ten post edytował jacekkobus 13.09.2009, 20:22:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Eclipse:
Cytat Window -> Preferences -> General Apperance -> Colors and Fonts -> Structured Text Editors
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:12 |