![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż zabieram sie za zrobienie stronki mojej szkoły, która ma zawierać dziennik itd. Jednak po napisaniu skryptu logowania z wykorzystaniem uprawnień td. wyskakuje mi dosyc dziwny błąd. Przejrzałam już wczesniej forum w poszukiwaiu podobnych tematów jednak nie mogłam nic na ten temat znaleść. Pozwolę sobie na podanie kawałka kodu:
No i oczywiście mam te pare pliczkow z formulrzem logowania itd. ale jesli zaloguje się, wpisze dobry login i haslo to wyskakuje mi błąd Warning: mysql_connect(): Acces denied for user: 'root@localhost' (Using passwors: TAK) in c:\easyphp\www\login.php on line 19 Z góry dzięki za pomoc! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Acces denied for user: 'root@localhost' (Using passwors: TAK) Pomysl troche co ten blad moze oznaczac. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale problem tkwi w tym, że podaje dobre dane. Wszystkie tak jak powinny być: hasło, użytkownika no i serwer...
Ten post edytował aga323 3.03.2007, 13:13:57 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.08.2005 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze porównanie, to mniejsze od czego? -------------------- tutoriale
|
|
|
![]()
|
|
sorki, tam jest mniejsze od 3
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po localhost brakowało " ... nie wiem czy tak masz w kodzie, czy to tylko przy przepisywaniu. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i poza tym gdzie masz hasło...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i poza tym gdzie masz hasło... jak gdzie ? a "szkola" to niby co to jest ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry myslałem ze to nazwa bazy danych, ale ok.. jedziemy dalej ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:08 |